Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: “Ce mă, nu puteai să frânezi?”

Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi a fost agresat după accident: “Ce mă, nu puteai să frânezi?”, au început oamenii să strige la el. În maşina izbită de tren era un bărbat de 49 de ani şi o adolescentă de 14 ani, rănită la impact.

Un grav accident feroviar a avut loc lângă Timişoara, vineri. Un tren a izbit o maşina la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în Dudeştii Noi. Şoferul de 49 de ani a vrut să treacă liniile fără să se asigure. Trecerea e semnalizată cu indicatorul Stop şi crucea Sf. Andrei.

Garnitura unui tren de călători a lovit în plin maşina şi a târât-o zeci de metri pe şine. O adolescentă de 14 ani care era pe locul din dreapta a fost rănită.

Imediat după accident zeci de oameni au venit să vadă ce s-a întâmplat şi să acorde primul ajutor victimelor. Unul dintre ei a filmat la câteva momente după ce trenul s-a oprit, iar adolescenta a fost scoasă din maşină de martori.

O parte dintre ei au devenit agresivi cu mecanicul de locomotivă. “Am sunat, am fârnat, degeaba! Ce să frânez…”, se aude mecanicul pe filmare.

“N-ai sunat nimica şi n-ai frânat nimica mă!”, stirgă un bărbat la mecanic.

“Da domne, dar sunaţi foarte încet.”, spune alt om. “Vorbiţi bă cu ăia să schimbaţi trenurile ăstea, daţi-le foc bă.”, continuă oamenii să îl certe pe mecanic.

Publicată de Nicu Voicu pe Vineri, 1 martie 2019

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului, pentru vătămare din culpă.

Loading...