Rona Hartner, mesaj de 1 martie, din spital!

Rona Hartner a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru urmăritorii săi, de 1 martie. Artista se află și acum la spital, unde se recuperează sub vizorul medicilor, recuperându-se după operație.

A aflat din întâmplare de boala de care suferă, în urma unor stări de rău și de oboseală, a ajuns pe mâna medicilor.

Specialiștii au anunțat-o că, din păcate, are o tumoră pe colon. Alături de ea s-a aflat, în fiecare clipă, viitorul soț și fanii, care s-au rugat neîncetat pentru însănătoșirea grabnică a acesteia.

Rona Hartner, mesaj de 1 martie pentru fanii care i-au fost alături!

Rona Hartner a postat un mesaj pentru ziua de 1 martie special pentru internauții care au fost alături de ea în cele mai negre clipe.

„Mărțișor binecuvântat vă doresc!” Încă de la aflarea veștii că artista are o problemă de sănătate, urmăritorii din online au început să se roage la Dumnezeu pentru ca ea să se vindece repede. “Sunt bine.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA: Inca doua cazuri de coronavirus in Romania! Din ce oras sunt persoanele infectate cu COVID-19

Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Am venit în România pentru «Scena Misterelor» (n.r.: noul show prezentat de Dan Negru la Antena 1), trebuia să plec joi în Franţa.

De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă.

Dacă luam avionul, mi se umflau membrele şi făceam ocluzie intestinală. La tomograf s-a văzut că am o tumoră la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău. Am făcut investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic.

Nu iau medicamente decât dacă spune doctorul. Să vedem ce hram are tumora peste vreo lună. Vom opera acum ce e de operat.

Am anulat avionul, a rămas cu mine Herve. Aseară, ne-am uitat la film şi rugăciune la greu. Primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, a declarat Rona pentru Antena Stars, după ce a aflat de boala pe care o are.

Citeste si articolul   Tragedie fara margini. Parinti distrusi de durere: si-au ingropat baiatul in ziua cand trebuia sa dea Evaluarea Nationala