A nascut Valentina Pelinel! Cristi Borcea are acum 9 copii

Valentina Pelinel a născut astăzi, 1 martie 2019, două gemene perfect sănătoase. Cristi Borcea este din nou tătic! Vedeta a primit cel mai frumos mărțișor, astăzi.

Valentina Pelinel din nou mamă

Valentina are 38 de ani și are acum trei copii cu Cristi Borcea. Primul copil este băiat, se numește Milan și are 2 ani și opt luni. Astăzi a adus pe lume cele două fete.

Despre numele copiilor Valentina și Cristi au dat câteva detalii. Gemenele vor avea ambele nume de Sfânt. Ambele se vor numi Maria și vor avea și un al doilea prenume.

Vedeta i-a fost alături lui Cristian Borcea pe toată durata problemelor sale, ba chiar Milan a fost conceput în timp ce Borcea era arestat.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016.

Citeste si articolul :   Strigator la cer. Copii torturati de propriul tata, intr-un sat din Vaslui: "Cumpara de la magazin cozi de matura ca sa ii bata, pana le rupea"

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei.

În afara celor trei pe care îi are de acum cu Valentina, afaceristul mai are 6 moştenitori cu alte 3 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina.

Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 11 ani.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, pusa la zid! Emily Burghelea nu se lasa: " Acces Direct minte"

Nu au rămas împreună, însă Borcea îi achită 1.500 de euro lunar pensie alimentară, în plus i-a asigurat un apartament de lux şi o maşină mamei fetei. Şi, în timp ce avocata îl dădea în judecată pentru stabilirea paternităţii, Borcea devenea din nou tătic. Alina i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani).