O fată de 17 ani a fost batjocorită într-un bar din Turda

O fată în vârstă de 17 ani, din localitatea Mihai Viteazu, Cluj, a fost victima unei agresiuni în timp ce se afla într-un bar din Turda. Adolescenta a fost dezbrăcată de un bărbat de 44 de ani care a batjocorit-o.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu trei zile, într-un bar din Turda.

Tânăra a fost abordată de un bărbat care, la rândul său, se afla în bar şi care a început să îi facă avansuri.

La un moment dat, pentru că fata l-a refuzat, bărbatul în vârstă de 44 de ani a început să o pipăie şi să o dezbrace forţat.

Adolescenta a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

“La data de 25 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a fost agresată sexual în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Citeste si articolul :   Oana Pellea, mesaj emoționant. Ce a scris pe Facebook, în ziua în care Amza Pellea ar fi împlinit 88 de ani

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de Poliţie, iar ulterior a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventiv pentru 30 de zile, notează turdanews.net.

Judecătoria Turda a decis să îl plaseze pe bărbatul acuzat de agresiune sexuală în arest.