Mama Elodiei, declarații neașteptate despre nepotul ei, Patrick: ”Poate într-o zi o să-i vină mintea la cap!”

Mama Elodiei a vorbit despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani de zile.

Întrebată ce părere are de faptul că sora lui Cristian Cioacă şi soţul ei vor să-i schimbe numele de familie copilului, femeia a mărturisit că se gândește că această decizie ar fi fost luată pentru că micuțul ar fi avut necazuri din cauza numelui pe care-l poartă.

”Nu pot să comentez pentru că nu eu am propus. Cred că îi e rușine cu numele lui taică-su, probabil o fi avut necazuri. Nu-i dă voie să ia legătura cu noi. Îi spun ei ce să fac. Când o fi mai mare, poate i-o veni mintea la cap, poate o să ne caute. ”, a spus ea la Antena Stars.

”Ultima dată când l-am văzut pe Patrick era mic, era prin clasa a doua. Deși am câștigat peste tot în instanța, ei (n.r. familia lui Cristian Cioacă) nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el. Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând.

Citeste si articolul :   Alerta. Bilant ingrijorator. Anuntul oficial al autoritatilor

Mătușa lui, sora lui Cioacă este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât. Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi, la mormântul mamei lui. Acum însă are interzis. Nu știu ce i-au spus despre noi, despre mama lui”