Dreptate pentru Florin, românul de 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia

Tragedie pentru o tânără familie de români din Marea Britanie, care cere dreptate pentru Florin, un tată de doar 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia.

Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Andreea povesteşte că Florin a început să se simtă rău pe 20 februarie şi a mers la Nortwich Park Hospital. Vomita sânge, avea scaune cu sânge şi o stare generală foarte rea, dar a fost lăsat să aştepte fără ca cineva să îl bage în seamă, susţine femeia. După 20 de ore şi după ce a leşinat de trei ori, medicii au încercat să îl trateze.

Andreea mai scrie că după 20 de ore de aşteptat în spital, lui Florin i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, fiind declarat decesul la 30 de ore după ce ajunsese la spital, pe 22 februarie.

Citeste si articolul   "O sa va spun cel mai mare secret despre coronavirus!" Ministrul Apararii din Israel, avertisment fara precedent! Ce a spus in direct

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=333796697241878&set=a.102529953701888&type=3

Într-un update la postare, tânăra româncă mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spun ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.