Doliu în familia Mariei Ciobanu! Fiica artistei a făcut anunțul dureros: ”A plecat astăzi, după o lungă suferință!”

Florentin Burnea, primul soț al Mariei Ciobanu și tatăl Cameliei Ciobanu-Filip, s-a stins din viață, anunțul dureros fiind făcut chiar de fiica acestuia.

Florentin Burnea sau Florea Burnea, așa cum era cunoscut, a murit după o lungă suferință. Anunțul dureros a fost făcut chiar de fiica acestuia, care a făcut public un mesaj dureros.

“Dragul şi bunul nostru tată şi bunic, Florea Burnea, a plecat pe calea veşnică astăzi, după o suferinţă îndelungată, lăsându-ne sufletele zdrobite.Un mare virtuoz al instrumentelor de suflat, şi-a dedicat viaţa folclorului autentic din Oltenia, bucurând şi alinând sufletele publicului din România şi de peste hotare. Dumnezeu să te ierte tăticule şi să-şi fie călăuză în lumea celor drepţi! Ne-ai lăsat un mare gol în suflet!”, a anunţat Camelia Ciobanu Filip.

Florea Burnea și Maria Ciobanu s-a cunoscut în cadrul Ansamblului Folcloric ”Ciocârlia” și au fost căsătoriți timp de șase ani. Din căsnicia lor a rezultat Camelia.

Maria Ciobanu se află în Orlando, Florida și nu va participa la funeralii, întrucât octorii i-au interzis să zboare pe o distanță atât de mare.

Citeste si articolul   SpaceX si NASA au lansat, sambata, naveta Crew Dragon, prima misiune cu echipaj uman