VIDEO. Grapini, contrată de o colegă din PE după ce nu a numărat un vot pentru Kovesi

Europarlamentarul Judith Sargentini (Grupul Verzilor) i-a reproșat Mariei Grapini (S&D) că „a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, în Comisia pentru libertăți civile, justitie și afaceri interne (LIBE) a PE, scrie ziare.com.

Observand ca Maria Grapini numara gresit voturile primite de Laura Kovesi, Judith Sargentini (Grupul Verzilor), intervine si o da la o parte, reluand ea numaratoarea…

Publicată de Marian Eugen pe Miercuri, 27 februarie 2019Judith Sargentini a oprit-o din număratul voturilor Maria Grapini, când a observat că un vot pentru Kovesi nu a fost luat în considerare și a renumărat ea voturile.

Voturile date astăzi de europarlamentarii din LIBE au fost numărate de o comisie formată din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei și Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusă pe o masă, iar cei patru europarlamentari au început să le numere unul câte unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput. „22”, a spus europarlamentarul roman, dupa ce a numarat voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

Urma numărătoarea voturlior în cazul Kovesi. În momentul în care Grapini ia buletinele de vot și începe să le numere, două dintre acestea par a fi lipite.

„Ho, ho, ho”, o întrerupre Sargentini, potrivit imaginilor. “Trei, trei, trei”, țipă Grapini, care-și dă seama că a greșit. „Îmi cer scuze”, a adăugat ea.

„Nu. Dar lasă-mă pe mine să fac asta!”, îi spune Sargentini. Ea reia numărătoarea și îi ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi.

„Ok”, se resemnează Grapini.Citeste si articolul   Bacalaureat 2020. Examentul de Limba Romana. Ce trebuie sa stie toti elevii