Mobilizare masivă a forţelor de ordine pentru protestul pe tema legilor Justiţiei. Maşini de intervenţie MAI, trimise din teritoriu la Bucureşti

Maşini ale Poliţiei şi ale Jandarmeriei au fost văzute pe Autostrada Soarelui, mergând în coloană spre Bucureşti, unde este anunţat în seara de duminică, 24 februarie, un mare protest pe tema legilor Justiţiei.

Românii se mobilizează din nou pentru un protest masiv pe tema legilor Justiţiei. Demonstraţia va avea loc în seara de duminică, 24 februarie, de la ora 19.00. În Capitală, aceasta va avea ca loc de desfăşurare Piaţa Victoriei.

Nu doar societatea civilă se pregăteşte de protest, în ideea sprijinirii acţiunilor de revoltă a magistraţilor care au ieşit vineri, 22 februarie, din sedii cu pancarte la adresa modificărilor aduse de PSD la legile Justiţiei.

Şi Ministerul de Interne îşi trimite echipajele pentru a întări efectivele de ordine de vor fi duminică seara în Piaţa Victoriei.

Maşini de intervenţie ale Poliţiei şi ale Jandarmeriei au fost văzute pe Autostrada Soarelui mergând spre Bucureşti, în coloană, pentru a se alătura dispozitivului de forţă şi represiune a eventualelor mişcări de stradă. Cea care i-a filmat a subliniat că filmarea este făcută în dimineaţa de duminică, 24 februarie, la ora 7.55.

Citeste si articolul   Statie de monitorizare centralizata la Terapia Intensiva a Spitalului Judetean din Galati

„Surprize, surprize!

Oare unde se duc atâtea maşini de jandarmerie? Cumva sa se alăture protestatarilor #m…psd asemeni magistraţilor sau… ? Din păcate, cred ca mai degrabă sau…

Later edit: in comentariu e confirmarea ca filmarea e făcută azi“, scrie pe Facebook Cristina, autoarea filmării.

Jandarmeria a negat ştirile că sa chemat echipaje din teritoriu pentru protestul de duminică seară. „Atenţie, ştire falsă! Facem precizarea că această ştire distribuită în mediul on-line, în urmă cu puţin timp, este falsă“, a scris Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.Surprize, surprize!Oare unde se duc atâtea mașini de jandarmerie?Cumva sa se alăture protestatarilor #muiepsd asemeni magistraților sau……..? Din păcate, cred ca mai degrabă sau……Later edit: in comentariu e confirmarea ca filmarea e făcută azi.

Publicată de Cristina Geacu pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

La Constanţa, protestul „Abrogaţi şi apoi plecaţi!“, organizat de Rezistenţa Constanţa, se desfăşoară în faţa Prefecturii. Activiştii l-au citat pe MIhai Şora, care spune: „Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanţa de Urgenţă, nu vedeţi – adică NU VEDEŢI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înţelegeţi – NU ÎNŢELEGEŢI! – ce înseamnă şi încotro ne duce subordonarea magistraţilor de către politicieni, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”

Citeste si articolul   Anca Serea, criticată după ce a rămas însărcinată a șasea oară. Cum le-a răspuns celor care o judecă

„Susţinem evenimentul similar din Piaţa Victoriei, din 24 februarie ora 18.00. Piaţa Victoriei este locul unde vocea noastră e auzită cel mai clar“, spun militanţii din grupul Rezistenţa Constanţa, cei care protestează în stradă, paşnic, de la finele lui ianuarie 2017.