Press "Enter" to skip to content

A murit fetiţa de 11 ani care a căzut în cap dintr-un microbuz, la Zalău

Fetiţa de doar 11 ani care a căzut în cap dintr-un microbuz aflat în mers, la Zalău, a murit la spital.

Copila a suferit răni grave la cap, după ce uşa din spate a microbuzului s-a deschis în mers, iar fata a căzut pe şosea. Microbuzul ducea copiii acasă, de la şcoală.

Fetiţă de 11 ani moare la Zalău, după ce cade dintr-un microbuz aflat în mers

Evenimentul a avut loc în zona Astralis din Zalău, după ce uşa din spate a unui microbuz s-a deschis în mers, iar fetiţa a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt.

Şoferul nu a observat, însă copiii au început să strige către şofer, iar acesta a tras pe dreapta şi a sunat la 112.

Fetiţa de 11 ani a fost preluată în ambulanţă, în stare foarte gravă, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale, însă copila a decedat ulterior, din cauza rănilor foarte grave.

Şoferul nu a putut explica motivul pentru care uşa microbuzului s-a deschis în mers, provocând moartea unui copil de 11 ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care copila de 11 ani a căzut din microbuz, la Zalău.

Poliţia spune că şoferul nu a asigurat închiderea uşilor

În data de 19.02.2019, ora 14:37, pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, un bărbat de 57 ani, din Zalău, in timp ce conducea microbuz transport persoane, cursa regulata, nu a asigurat inchiderea usilor din spate, moment în care o minora, pasagera in microbuz, s-a dezechilibrat si a cazut in spatele microbuzului, pe partea carosabila”, transmit poliţiştii.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *