Press "Enter" to skip to content

Alin, tânărul ucis de un șofer drogat în București, se ducea la serviciu, când a fost lovit

Tânărul de 29 de ani ucis de un șofer băut și drogat, în București, se ducea la serviciu când a fost spulberat. Alin M. a fost lovit de mașină și abandonat de șofer pe mijlocul străzii.

Alin M. a fost victima unui accident violent, comis duminică dimineață, în jurul orei 04.40, la intersecția dintre bulevardele Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi, în București.

Abandonat pe mijlocul străzii
În acel moment, tânărul se ducea la serviciu. Era angajat al unui cazinou din București.

Potrivit martorilor, ar fi traversat strada neregulamentar și a fost lovit în plin de un șofer care se întorcea dintr-un club, care gonea spre casă.

Șoferul nu a oprit, ci și-a lăsat victima să zacă pe mijlocul străzii. S-a dus acasă, a lăsat mașina în garajul subteran și s-a culcat. Polițiștii l-au identificat pe șofer după camerele de supraveghere din zona accidentului. Tânărul s-a predat ulterior, la insistențele părinților săi.

Părinţii au aflat după ce au văzut la știri
Părinții lui Alin au aflat de moartea fiului lor după câteva ore, dimineață, după ce au văzut accidentul la știri.

”Soția mea a avut o intuitie. A vazut accidentul la televizor. Şi a zis, măi, parcă e Alin”, a dezvăluit tatăl tânărului de 29 de ani.

Șoferul ucigaș a fost testat, iar polițiștii au descoperit că a consumat și alcool, și droguri. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul e acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *