Un tânăr a murit pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu. Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă

Poliţiştii din Târgu Jiu au deschis dosar penal de moarte suspectă, după ce un tânăr de 35 de ani a murit pe scaunul frizerului, pregătindu-se să se tundă.

A fost resuscitat aproape o oră, dar medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

Tânăr mort pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu

Alex, un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Târgu Jiu, a murit într-o frizerie din oraş, în seara de 14 februarie. Tânărul abia ce se pusese pe scaun, a spus că îi este rău, apoi a decedat.

“Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat, citat de pandurul.ro

Medicii au încercat aproape o oră să-l readucă la viaţă
Medicii chemați la fața locului au încercat aproape o oră să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.

Citeste si articolul   Taurul uriaș din Australia care cântărește peste o tonă. Motivul uluitor pentru care nu a fost sacrificat

“Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Poliţiştii fac cercetări şi au dechis dosar de moarte suspectă
“În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se fac verificări pentru moarte suspectă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.