Tudor Chirilă, despre anchetarea lui Kovesi: N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că țara mea va fi atât de plină de hoți care vor ajunge să facă legi prin care să-și legalizeze hoția și să inventeze instituții care să …”

Tudor Chirilă (44 de ani), unul dintre cei mai vocali artişti cu privire la evenimentele de pe scena politică, a reacţionat, printr-un mesaj pe Facebook, în urma audierii Laurei Codruţa Kovesi.

Tudor Chirilă a avut o reacţie vehementă după ce fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi (45 de ani), a fost audiată astăzi de Secţia de anchetare a magistraţilor.

Cântăreţul creionează astfel o imagine sumbră a ţării, mărturisind deznădăjduit că nu credea vreodată că România va ajunge să fie „atât de plină de hoţi care vor ajunge să facă legi prin care să-şi legalizeze hoţia“.

„N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că ţara mea va fi atât de plină de hoţi care vor ajunge să facă legi prin care să-şi legalizeze hoţia şi să inventeze instituţii care să-i ancheteze pe «duşmanii poporului», adică pe ăia care nu-i lasă pe ei să fure“, a scris Chirilă.

În plus, cântăreţul avertizează: „Ce i se întâmplă lui Kovesi ni se poate întâmpla tuturor“.

N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că țara mea va fi atât de plină de hoți…

Publicată de Tudor Chirilă pe Vineri, 15 februarie 2019