Românii au talent, Isabela Stănescu țiganca care a cântat operă. Piele de găină!

O țigancă mândră de tradițiile ei, dar puțin atipică pentru că nu urmează toate regulile etniei. Se numeste Isabela Stănescu și a cântat opera pe scena Românii au talent din 15 februarie.

Nimeni nu se aștepta la această voce, la acest talent. Inmărmuriți au rămas cu toții, inclusiv Andra căreia i s-a făcut pielea de găină.

VIDEO: Țiganca Isabela Tănescu a cântat operă la Românii au talent.

”Foarte frumos și mă simt foarte mandră de tine pentru că atunci când ai intrat pe scenă… am văzut ucm se uitau la tine: ”Ia uite-o, e îmbrăcată cum e îmbrăcată!”. Preconcepțiile…Se așteptau, probabil, să faci altceva, să dansezi în vreun fel… Felicitări pentru tot ce faci, pentru talentul tău, pentru frumusețea ta, pentru mesajul pe care îl transmiți”, a spus Andra.

”Cred că nimeni nu trebuie judecat dupa rasă, sex. Mi se pare mult mai importantă puterea mesajului pe care îl aduci aici. Sper să te vadă cât mai multă lume și să înțeleagă”, a spus Mihai Petre.

Citeste si articolul   Cum a pedepsit Cuza funcţionarii corupţi. Şpaga şi abuzul în serviciu, taxate cu închisoarea şi excluderea pe viaţă din sistem

”Copii… dacă vă uitați la această emisiune, nu fiți cuminți, nu mâncați tot din farfurie ca să vă dea mama la romi”, a spus Florin Călinescu.

Isabela cântă de mică, așa că părinții au dat-o la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamț: ”Din clasa întâi până în clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzica pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar intre canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzica populară”.

”Tot eu te-am primit, tot eu îți spun că mergi mai departe cu 4 de ”Da””, a spus Andi Moisescu.

HUFF vă ține la curent cu cele mai importante moemnte de la show-ul de talente de la Pro TV. În acest articol veți vedea în format text, foto și video cele mai bune momente din sezonul 9 Românii au talent.

Citeste si articolul   De ce apare infarctul: Cinci cauze pe care toată lumea le ignoră