Press "Enter" to skip to content

Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. De ce a făcut acest gest

Tragedie în familia antrenorului naţionalei U21 de fotbal a României Mirel Rădoi. Potrivit primelor informații, Mihai Nicușor, fratele mai mic al tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui imobil din Drobeta-Turnu Severin.

Conform unor surse din mediul judiciar, bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta. Motivul conflictului ar fi fost divorțul.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitate. Apelul la numărul de urgență 112 a survenit, luni, în jurul orei 12.00.

Potrivit primelor informații privind starea de sănătate a fratelui fostului fotbalist, Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Mihai Nicușor, probleme cu legea

Originar din Turnu Severin, Nicușor a strâns câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anunța presa locală.

Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai târziu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

După ispășirea pedepsei, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul fratelui lui Radoi, într-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului.

De-a lungul timpului, Rădoi s-a ocupat cât a putut de fratele său și de restul familiei, susținându-i pe toți cu sume importante de bani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *