Press "Enter" to skip to content

Descoperire în Vaslui! O femeie a fost găsită moartă în cada plină cu apă. Câinele femeii a fost cel care a anunțat tragedia

Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit în cada plină cu apă. Femeia murise de câteva zile bune, iar ceea ce medicii i-au găsit pe corp a îngrozit echipajele medicale

O femeie din Vaslui a fost găsit moartă în această joi. Conform declarațiilor poliției, femeia părea a fi decedată de câteva zile, iar baia era plină cu apă.

Femeia de 48 de ani locuia într-un apartament de pe strada Huşului, din Vaslui, soţul fiind plecat la muncă în străinătate.

Cel care a alertat vecinii, a fost cățelul pe care femeia îl îngrijea, care de cțteva zile lătra insistent. Vecinii au sunat la 112 și o echipă de intervenții s-a aflat la fața locului. De asemenea a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui pentru a se debloca uşa de acces.

Cadrele medicale sosite şi ele la faţa locului au descoperit femeia decedată în cada plină cu apă. În plus, conform declarațiile martorilor, femeia prezenta mușcături pe față, iar corpul intrase deja în putrefacție.

Trupul neînsufleți al femeii a fost transportat la IML pentru a i se efectua necropsia și pentru a i se stabili cauza morții.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *