Press "Enter" to skip to content

Prima reacție a avocatului „medicului cu 8 clase”, după ce Matteo Politi a ajuns la secția de poliție

În urmă cu scurt timp, Matteo Politi, „medicul cu 8 clase” a ajuns la secția de poliție 4 din Capitală. Italianul care s-a dat chirurg estetician de lux a încercat să fugă din țară, dar a fost reținut și urmează să se stabilească ce anume se va întâmpla cu el.

„Medicul cu 8 clase” care a scandalizat întreaga Românie a ajuns la secția de poliție 4 din Capitală, acolo unde va fi audiat. Alături de acesta a venit și avocatul său, Ciprian Nastasiu, care a făcut și primele declarații cu privire la cazul pe care îl reprezintă.

„Nu știu să vă spun, nu am luat legătura cu el. Deocamdată trebuie să văd ce acuzații sunt asupra lui. Nu am vorbit cu el deocamdată, nu am aceste amănunte. Nu cunosc acuzațiile” a declarat avocatul „medicului cu 8 clase”, în momentul în care a ajuns la secția de poliție.

A încercat să fugă din țară, cu trenul

Matteo Politi sau Matthew Mode a fost prins într-un tren care mergea pe ruta Bucureşti – Budapesta. A arătat un paşaport italian, iar după ce a fost verificat a fost reţinut deoarece fusese emis mandat de aducere pe numele lui.

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, se arată într-un comuncat remis presei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *