O mama si-a omorat gemenii nou-nascuti, dupa care le-a aruncat trupurile

Mama care si-a ucis gemenii apoi le-a ascuns trupurile in casa a fost inchisa pentru un an.

Jelica S, care este din Serbia, a fost abandonata de partenerul ei dupa ce acesta i-a cerut sa faca avort, iar femeia a refuzat, ducand sarcina pana la capat.

Insa bebelusii n-au apucat sa se bucure de viata, pentru ca mama lor i-a omorat imediat dupa ce s-au nascut, chiar in casa acesteia din Lucerne, Elvetia.

Dupa ce a nascut, Jelica a lovit unul dintre bebelusi de un perete, inainte de a-l ascunde in interiorul unui urias urs de plus. Celalalt bebelus a ajuns intr-un cos de rufe din bucatarie.

Curtea de Justitie din Lucerne a declarat ca femeia de 23 de ani a intrat in travaliu cand avea doar sapte luni de sarcina. Aceasta a declarat ca era singura pentru ce se despartise de tatal copiiilor.

In momentul in care contractiile au inceput, s-a dus in cada, luandu-si laptopul cu ea pentru a se documenta. Aceasta a spus: „Nu stiam cum se naste un copil. Am umplut cada cu apa cand a inceput totul.

Nu-mi amintesc cum am reusit sa fac asta. Imi amintesc doar ca zaceam in cada si ma documentam pe internet despre ce trebuie sa fac”.

Imediat dupa ce a nascut primul copil, s-a dus in beci unde isi tinea masina de spalat si a lovit bebelusul de doua ori de perete inainte sa-l arunce pe jos.

Dupa aceea l-a „impachetat” intr-un tricou vechi cu Mickey Mouse, copilul suferind multiple fracturi de craniu si leziuni cerebrale, si l-a ascuns intr-un urias urs de plus roz.

„L-am lasat acolo. Nu stiu ce a fost in capul meu” a spus femeia in fata judecatorului. La 31 de ore distanta a nascut si al doilea copil, tot in cada, insa s-a nacut mort. Dupa aceea, l-a infasurat intr-un prosop si l-a ascuns in cosuld e rufe din bucatarie.

Un expert a spus judecatorului ca daca Jelica S se ducea la spital imediat dupa ce a nascut primul copil, cel de-al doilea putea sa supravietuiasca, potrivit Mirror.

Jelica S a fost gasita vinovata pentru crima omorarea unui bebelus, in timp ce al doilea a murit din cauza neglijentei acesteia.

Procurorii, care au declarat ca Jelica nu a fost resurse financiare pentru a face un avort, au cerut sa fie inchisa pentru opt ani. Insa judecatorul i-a dat doar un an de inchisoare.

Loading...