Doliu in fotbalul romanesc, dupa ce Mihai Vlad s-a stins din viata, lasand o lume intreaga indurerata.

Viata tanarului fotbalist s-a curmat la doar 26 de ani, findca boala incurabila a fost mai puternica. Se pare ca tanarul a aflat ca sufera de boala mult prea tarziu pentru a mai putea fi salvat.

Familia si prietenii sunt devastati de durere, fiindca il vedeau undeva sus, o viitoare stea in fotbal, insa acum au ramas doar cu amintirea lui.

Fotbalistul Mihai Vlad a murit la doar 26 de ani

Mihai, care juca in echipa Interport Filipesti, a descoperit boala in urma cu doar cateva luni, dupa ce s-a plans colegilor ca nu se simte bine.

In acest sens, si-a facut o serie de analize si asa a aflat ca nu mai are mult de trait, fiindca boala s-a extins mult prea mult pentru a mai exista vreo sansa de salvare.

Afland toate aceste informatii sumbre, fotbalist si-a intrerupt activitatea, nemaifiind in stare sa joace. A preferat sa stea alaturi de cei dragi cat mai mult, atat din timpul in care i-a mai ramas.

Potrivit evz.ro, Mihai Vlad a evoluat in tur in primele 12 runde din campionat, pentru echipa din Aricesti, in Superliga Prahova, ca mijlocas central.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here