Press "Enter" to skip to content

S-au născut la șase luni, cântăreau 600 de grame și au bătut orice record pentru că au trăit. „Ne-au spus că gemenii au 0% șanse”

Au venit pe lume cu patru luni mai devreme, după doar 22 de săptămâni de stat în burtică, dar au supraviețuit în mod miraculos. Este povestea gemenilor care au bătut orice record în materie de supraviețuire. La naștere, aveau 600 de grame și 0% șanse să trăiască. Medicii le-au spus părinților să se resemneze.

Cei mai mici gemeni născuți vreodată la un spital din Statele Unite au arătat lumii întregi că miracolele există. Au venit pe lume prematur, unul la 22 de săptămâni, celălalt la 22 de săptămâni și o zi.

„Este incredibil de rar ca un copil născut la 22 de săptămâni să supraviețuiască. Au supraviețuit doi”, a mărturisit directorul Spitalului Universitar din Iowa, acolo unde mămica a ajuns înspăimântată, potrivit Daily Mail.

Mama gemenilor, Ewoldt, de 28 de ani, a spus că a fost șocată când și-a dat seama că apa ei s-a rupt, știind că mai sunt patru luni până la termen, atunci când ar fi trebuit să-i aducă pe lume pe bebeluși.

„Am fost atât de supărată și de speriată”, a spus Ewoldt. „Mă rugau doar ca fetele să nu se nască acasă, să reușesc măcar să ajung la spital”.

A ajuns în cele din urmă la spital într-o ambulanță, după o oră și 15 minute de drum. Echipajul medical de pe salvare spus că n-ar fi avut cum să salveze bebelușii dacă s-ar fi născut în masină.

Din fericire, gemenii au așteptat suficient timp ca mama lor să ajungă la spital. După naștere, bebelușii erau incredibil de mici, fiecare avea dimensiunea unei bancnote.

„Nu am avut multe gânduri pozitive, mai ales că medicii nu ne-au dat nicio șanse”, a mărturisit și tatăl fetițelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *