Mesajul postat pe Facebook de tânărul din Ploiești care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică: ”Nici Clamparu nu a făcut ce o să-ți fac eu ție”

Mihai Alexandru Nițescu, elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, care a înjunghiat o profesoară, a postat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, un mesaj în care anunțat că a venit timpul pentru răzbunare.

Cu doar câteva ore înainte de a-și ataca fosta profesoară, Mihai Alexandru Niţescu a anunțat pe Facebook că a venit timpul răzbunării. „M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri.

Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici Clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris Mihai Alexandru Niţescu, făcând aluzie la Ion Clamparu, considerat cel mai de temut proxenet român din cauza ororilor la care își supunea victimele.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii atacului.

Citeste si articolul :   De Crăciun, medicii au făcut un miracol pentru Nicolae. De 20 de ani avea de o boală gravă

Profesoara înjunghiată a ajuns în stare gravă la spital, în șoc hemoragic. Femeia de 43 de ani a fost operată și se află în afara oricărui pericol.