Victor Dăncilă a fost abordat pe Facebook de un internaut care l-a întrebat de ce n-a purtat cravată la ceremonia de la Ateneu. Cum i-a răspuns fiul premierului:

Victor Dăncilă, fiul premeriului Viorica Dăncilă, a fost abordat Pe Facebook de un internaut care l-a întrebat de ce n-a purtat cravată la ceremonia ocazionată de preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Fiul premierului în funcţie al României a stat în loja principală a Ateneului Român joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Dăncilă, în calitate de simplu funcţionar la Curtea de Conturi, acolo unde a fost angajat pe 29 ianuarie 2018, în ziua în care mama sa a depus jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României, a stat alături de cei mai importanţi lideri ai Uniunii Europene.

Băiatul premierului a fost plasat împreună cu logodnica lui în rândul doi ai lojei principale de la Ateneul Român, alături de Emil Constantinescu, Valer Dorneanu şi Mihai Busuioc, cel din urmă fiind şeful tânărului la Curtea de Conturi.

În discrepanţă cu eleganţa afişată de înalţii oficiali prezenţi la eveniment, fiul premierului a apărut într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât.

Vestimentaţia inadecvată i-a fost reproşată pe un ton ironic-agresiv printr-un mesaj trimis de un internaut român pe aplicaţia de messenger a lui Victor Dăncilă: “Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Sărăcie”.

În replică, Dăncilă i-a spus “Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”. Conversaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe pagina de Facebook a jurnalistului Oreste Teodorescu.

Ce naște din tuta, prostalau se numește ! Ia priviți cum scrie progenitura analfabetei…Manca-te-ar școala!

Publicată de Oreste pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Nu este prima dată când Victor Dăncilă se remarcă prin mesaje agramate. În ianuarie 2018, cu puţin timp înainte ca mama lui să fie numită în funcţia de premier, tânărul a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa preşedintelului Klaus Iohannis plin de greşeli gramaticale.

Loading...