Lovitura primită de Antena 1 după ce l-au dat afară pe Alex Velea! Simona Gherghe, în lacrimi

Alex Velea a părăsit emisiunea ”Acces Direct” la începutul acestei săptămâni, iar audiențele înregistrate de emisiune nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Emisiunea a înregistrat… scăderi de audiență de peste un punct de rating pe toate cele trei targeturi, național, urban și comercial. Au existat, totuși, multe voci care au spus, de-a lungul timpului, că Velea nu avea ce să caute la o emisiune cu tematică ”socială”.

Planurile au fost foarte mari, de la bun început, mizându-se pe imaginea de impact maxim a lui Alex Velea. Iar acum sunt trase deja unele concluzii.

Bineînțeles, ele nu sunt pe placul șefilor de la antene. Cea mai evidentă scădere se observă în luna septembrie, atunci când emisiunea a debutat. Pe publicul comercial, emisiunea a scos o audiență medie de 1,9 rating, în timp ce în aceeași lună a anului 2017 avea în medie 3,1 puncte de rating.

Pe de altă parte, unul dintre telespectatorii emisiunii a declarat în mediul online:

”Ne pare rău că nu mai este Alex Velea în emisiune, cu el era mai frumos!”

Ceea ce confirmă axioma că gusturile – chiar și în ceea ce privește show-urile TV – nu se discută.

Audiența emisiunii, trend descendent

În noiembrie scăderea a fost tot de aproximativ un punct, de la 5 la 3,9 puncte de rating.

Pe publicul din toată țara diferența între cele două perioade s-a menținut, iar audiența a mers în jos. Emsiunea tabloid a înregistrat, în medie, scăderi de câteva sute de mii de telespectatori.

Pagina de Media a prezentat…

… audiențele înregistrate de emisiunea Acces Direct la nivel NAȚIONAL:

Loading...