Press "Enter" to skip to content

Dragnea se însoară. Codrin Ştefănescu: „Irina Tănase va deveni cât de curând soţia lui Liviu Dragnea“

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus joi, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, că liderul PSD Liviu Dragnea urmează să se căsătorească.

„Irina Tănase va deveni cât de curând soţia lui Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu, citat de B1 TV.

În acelaşi timp, Ştefănescu a precizat că liderul PSD nu a plecat şi nu va pleca în insulele Maldive, aşa cum s-a zvonit în ultimele zile.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni şi soţie cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din ţară şi nu va pleca din ţară, în mod sigur”, a spus Codrin Ştefănescu.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a împlinit 26 de ani. Este cu 30 de ani mai tânără decât şeful PSD. Ziua de naştere ;i-a sărbatorit-o ]n toamn[ la un restaurant de lux din Capitală. Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu s-au numărat printre cei aproximativ 30 de invitaţi care au participat la petrecere, susţin sursele G4Media.

Petrecerea a avut loc la un restaurant din Herestrău deţinut de Gino Iorgulescu, susţinut în trecut de Liviu Dragnea la şefia LPF.

Liviu Dragnea şi iubita sa, Irina Tănase, au făcut Revelionul la Castelul Foişor din Sinaia. Castelul Foişor este un loc destinat exclusiv activităţilor de protocol ale statului, care intră în administraţia RA-APPS, potrivit realitatea.net.

Imagini cu cei doi în noaptea de Revelion au fost publicate pe Instagram, conform ştiripesurse.ro.

Mesajul liderul PSD pentru Noul An a apărut pe Facebook:

„Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru!

Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, a spus Dragnea pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *