Tudor a murit în noaptea de Revelion, după ce s-a luptat cu nouă atacatori. Colegii îl consideră un erou! Tânărul urma să se căsătorească

Tragedie fără margini pentru o familie. Un român de 33 de ani a murit în noaptea de Revelion, după ce a fost înjunghiat după o încăierare cu nouă persoane. Tudor Simionov era bodyguard la o petrecere privată în centrul Londrei, acolo unde și-a găsit sfârșitul la câteva ore după trecerea în noul an.

Nu mai puțin de nouă persoane l-au atacat pe Tudor și pe colegii lui pentru a încerca să intre cu forța la petrecere.

Românul a vrut să-și îndeplinească cu fruntea sus meseria și să-i apare pe oamenii de la petrecere, dar și pe colegii lui chiar cu prețul vieții, potrivit Ziarul Românesc.

„L-am tras în spate, am luat un prosop și i-am apăsat rana. Nu a scos niciun cuvânt, era în stare de șoc. A supraviețuit doar un minut. A fost înjunghiat chiar în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-și salveze colegii. A bătut în jur de nouă oameni de unul singur”, a mai spus Rose, cel care i-a acordat primul ajutor.

În plus, Tudor plecase în Londra pentru a câștiga un ban cinstit ca să-i asigure iubitei lui nunta mult visată. Tudor urma să se căsătorească. Iubita lui este distrusă de durere.

„Era viitorul meu soț și am venit la Londra, din România, pentru o viață mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere mă apasă. Era un om foarte bun. Era fericit și emoționat când spunea că vrea să avem copii împreună”, a spus Mădălina Anghel, potrivit sursei citate.

Loading...