Press "Enter" to skip to content

Povestea bebelușului care a rezistat 36 de ore la -23 de grade Celsius

Bebelușul de 11 luni din Rusia care a rezistat 36 de ore la temperaturi de -23 de grade este în stare stabilă iar viața lui nu mai este în pericol, relatează Interfax.

Bebelușul Ivan Fokin a rămas prins în pătuțul său sub dărâmături după explozia la blocul de apartamente din Magnitogorsk, Rusia. Povestea sa i-a impresionat pe salvatorii ruși care au relatat că băiețelul a rezistat pentru că explozia l-a prins îmbrăcat și învelit bine în pătuțul său.

A fost recuperat după 36 de ore, timp în care a rezistat la temperaturi de -23 de grade Celsius. A fost transportat imediat la Moscova cu un avion organizat de Herman Gref, politician și director General la Banca Sberbank, unde medicii au reușit să-l stabilizeze, potrivit Interfax.

Doctorii se luptă acum să-i salveze degetele și membrele să nu facă gangrenă. Copilul a fost găsit cu răni la cap, torace, avea ambele picioare rupte și degerături.

Pompierii l-au găsit după ce l-au auzit plângând și au numit salvarea sa un adevărat miraclo de Anul Nou.

1.400 de salvatori au fost mobilizati la Magnitogorsk, unde duc o curs[ contra cronometru pentru găsirea unor supraviețuitori, dar speranțele sunt tot mai firave. Mai ales că temperatura în acest oraș industrial din Urali este de minus 17 grade Ceslsius – ziua, iar noaptea coboară la și la -25 de grade Celsius.

Au fost descoperite corpurile neînsufleţite a 21 de persoane, între care doi copii, potrivit unui nou bilanţ. În total, au fost distruse 48 de apartamente în care locuiau circa 100 de persoane în acest imobil din beton, construit în 1973, în epoca sovietică. Alte 20 de persoane date dispărute sunt căutate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *