Ioana Ginghină, despre noaptea nunții cu Papadopol: Cui îi mai stătea gândul la altceva? Numai să numărăm banul, frate

Aflată la un eveniment de promovare a companiilor producătoare de decorațiuni, aranjanjamente florale și rochii de mireasă Ioana Ginghină și-a amintit amuzată de noaptea nunții sale, petrecută în urmă cu 11 ani.

Petrecerea de nuntă a Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a avut loc la hotelul Hilton din Capitală, iar, la finalul ei s-au retras în una din camere.

“Noaptea nunții mi-aș fi dorit să fie altfel, noi am făcut nunta la hotel la Hilton și ne-au dat cameră unde se spune că a stat și George Michael și voiam să fie altfel. Îmi luasem o cămașă de noapte foarte sexy și, efectiv când m-am văzut cu atâția bani, nu am avut în viața mea atâția bani grămadă, nu am putut să mă abțin să nu îi număr.

Efectiv i-am pus pe pat, am deschis toate plicurile și de atunci nu am mai avut atâția bani, efectiv să îi ai în mână! Era patul plin de plicuri și de bani, cui îi mai stătea gândul la sex? Numai să numărăm banul, frate!

I-am și spus de atunci, nunta este un credit în rate, primești banii și tu îi dai oricum în rate, înapoi, nu e că îți rămân ție. Dar e o bucurie că ai avut așa deodată bani”, a declarat, pentru cotidianul Libertatea, Ioana Ginghină.

Loading...