Press "Enter" to skip to content

Tatăl fetei tâlhărite în Alba Iulia: „Cei care l-au eliberat pe nenorocitul ăsta sunt la fel de vinovaţi”

Tatăl tinerei de 20 de ani tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia afirmă că vinovaţi de cele întâmplate sunt şi cei din conducerea Guvernului şi a Parlamentului care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.

Peste 9.000 de deţinuţi au părăsit mai devreme penitenciarele, în intervalul ianuarie-octombrie 2018, în baza legii privind recursul compensatoriu, promovată de coaliţia PSD-ALDE.

„Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Individul, asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul… Nenorociţi sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Nu fac politică, dar nu se poate aşa ceva. În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii?

Aş fi curios să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi, dacă o simţit el ceva când a primit lovitura fiica mea şi a ajuns în starea asta. Pe Tudorel sau pe Dragnea, cine o votat legea. Nu se poate aşa ceva, în ce ţară trăieşti ca să eliberezi infractorii ăştia.

Ei sunt la fel de vinovaţi. Nenorocitul ăla e vinovat, dar pe ei îi consider mai nenorociţi”, a spus Grigore Sava, potrivit Adevărul.

Bărbatul care a agresat-o pe tânără într-un bloc din Alba Iulia are 33 de ani și este recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Individul a bătut-o pe fata de 20 de ani şi i-a furat tot ce avea la ea apoi a fugit. Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere, astfel că agresorul a fost uşor identificat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *