Vremea de Craciun 2018. Cum va fi pe 25 si 26 decembrie

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Craciun. Iata cate grade vor in termometre in prima si in cea de-a doua zi de Craciun, dar si ce se va intampla cu vremea in tara, la Bucuresti si la munte.

ANM Vremea in saptamana 24-31 decembrie 2018

Potrivit meteoromania.ro, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, cu o abatere pozitiva mai accentuata in extremitatea vestica a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele ce ar trebui sa se inregistreze in mod normal in acest interval, pe intreg teritoriul Romaniei.

Vremea de Craciun 2018. Prognoza meteo Bucuresti, 25- 26 decembrie

Potrivit vremea ido, Vremea ne face o supriza de Craciun. In Bucuresti, soarele isi va face aparitia, desi cerul este partial noros. Temperaturile mai cresc cu cateva grade fata de Ajun, astfel ca mmaximele si minimele termice se vor incadra intre 7°C si 2°C.

Vantul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre SV. Ceata va persista, dar nu sunt conditii de ploaie sau ninsori.

Temperaturile vor fi iar in scadere in a doua zi de Craciun: maxximele si minime termice scad cu doua grade Celsius, ziua sunt asteptate ploi, iar in noaptea de 26 inspre 27 decembrie va ninge in Bucuresti.

Prognoza meteo de Craciun 2018. Temperaturi la munte, 25-26 decembrie 2018

Potrivit vremea ido, La munte, temperaturile sunt usor scazute fata de Ajun, iar ceata va persista pe intreaga zi.

Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 5°C si -2°C. Vabtul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre V, pe timpul noptii. Noaptea sunt asteptate ninsori, iar in a doua zi de Craciun prognoza meteo indinca o vreme mult mai rece, ninsori ziua si ger noaptea.