Press "Enter" to skip to content

Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales nume pentru bebelușul lor. „Nu e un nume căutat acum, nu este la modă”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit că el și soția sa au ales numele pentru cel de-al doilea copil al lor.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru.

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară zilele acestea, vedeta aducând pe lume tot un băiețel. Proaspăt tătic pentru a doua oară, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit că el și partenera lui de viață au ales deja numele pentru cel de-al doilea copil al lor.

Însă, acesta nu l-a făcut public deocamdată. „Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi.

Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine”, a declarat Radu Vâlcan într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal.

Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic.

A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie. Totul este foarte bine. Mămica, Adela, se simte foarte bine. Totul este perfect”, a mai spus el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *