Press "Enter" to skip to content

A născut Adela Popescu! Prima imagine cu toţi trei şi declaraţiile celor doi părinţi

Adela Popescu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, cu o greutate de 3.430 kg şi înălţimea de 51 cm, relatează Cancan. E şi soţul ei, Radu Vâlac, nu au hotărât încă ce nume va primi cel de-al doilea copil.

Vedeta a publicat o imagine cu ea din salonul de spital şi, deşi obnosită, fericirea se citeşte pe chiul ei.

„Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper că simţiţi şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flăţiolul” e bine, sănătos, voios şi mâncăcios.

Vă pupăm toţi patru!”, a scris Adela pe pagina ei de Instagram.

Radu a împărtăşit şi el cu fanii o imagine în care apare alături de soţia lui lângă pătuţul bebeluşului, dar încă nu a dezvăluit chipul celui mai nou membru al familiei.

„După ce că este epuizată, frumoasă şi superbă, mă mai şi sprijin pe ea de emoţii!”, a scris el.

Adela Popescu este foarte fericită deoarece duminică, 9 decembrie, a devenit mămică pentru a doua oară. Adela Popescu a anunțat luni, 10 decembrie, pe rețelele de socializare că a născut, iar prietenii virtuali i-au scris imediat mesaje de fericitare.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie.

A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *